top of page

Group

Public·262 members

Cand Inchizi Ochii Nu Ma Poti Uita

buna ziua am si io o mare problema si v-as fi foarte recunoscator daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi iata ce am facut am fost diagnosticat cu nistacmus la ambii ochii e vorba de un joc foarte mic si a trebuit sa port ochelarii un an de zile cam din aprilie 2011 pana in ianuarie 2012 eh din tot acest timp am facut prostia de i-am purat pe varfu nasului si in tot acest timp io m-am uitat peste ei cred ca mi-am fortat vrun nerv ceva al globului ocular din ce am citit io pe net si acum ma simt foarte prost imi da niste senzatii foarte urate parca ochii nu ar fi concomitenti cu gura de exemplu vorbesc cu cineva si ochii mei se uita in alta parte si am o mare problema ca numai pot inchide ploapele nici cand vreau sa citesc ceva sa duc privirea in jos si cand vreau sa ma culc am mari dureri de ochii si de cap ca nu mi se inchid ploapele le inchid fortat pe jumate si imi tremura de numai pot :(si mai imi dao senzatia foarte urata cum ca as fi avut fruntea `dezlipita de gura ` si sincer... [continuare]

Cand Inchizi Ochii Nu Ma Poti Uita

Buna ziua ! am o problema la nivelul ochiilor ... am o inflamatie ( exema ) si am mancarimi ... de fiecare data cand ma scarpin pe ploape mi se umfla ploapele ... in principiu ma clatesc cu apa rece si se mai duce cat de cat din mancarime dar reapare, in urma cu ceva timp in urma am fost la un medic ginecolog si am urmat un tratament cu antibiotic. din cate am inteles eu de pe forum inflamatia aceasta se posibila sa fie de la antibiotic ?? M-am tot dat cu ulei de ricin cu unguent cu extract total de galbenele cu crema hidratanta de galbenele ba chiar si cu cicaplas ... iar in coltul stang al buzelor mi sa exfoliat putin pieliea ... nu stiu cu ce sa ma mai dau ... iar sa merg la un medic nu imi permit momentan ( nu am suficienti bani ) ... va rog ajutati-ma cu un sfat . Va multumesc ! o zi buna va doresc ! [continuare]

Salutare tuturor. Vreau sa va spun inca din inceput ca m-ati ajuta foarte mult cu niste pareri personale. Bunicul meu a suferit acum 2 zile un AVC, dar nu i s-a spart artera, doar ii s-a infundat (in zona cefei, intr-o zona mai mica). I-au amortit putin mana dreapta si piciorul stang, nu si le paote controla perfect insa le simte. De astazi a inceput un tratament special.Are momente cand uita unele lucruri sau vorbeste foarte ciudat, presupun ca sunt din cauza arterei infundate. De dimineata ploapele ochilui stang se par ca se inchid incet incet, oare de ce ? (ma gandesc ca trebuie cel drept, daca partea dreapta e putin amortita).Mama mea e distrusa, incerc sa o ajut cum pot, sa o incurajez ca totul va fii bine insa vreau sa stiu daca oamenii (in general) care au avut un AVC se face bine dupa un timp sau poate ramane asa cum este momentan sau sa devina mai rau. Tin sa mentionez dinou ca nu are pata de sange pe creier *nu i-a pleznit vena*.Multumesc anticipat. As fii foarte... [continuare]

Ba poti! Trebuie doar sa nu uiti sa iti aplici lentilele de contact inaintea machiajului si sa le scoti inainte de a te demachia. Atunci cand folosesti produse precum fixativul, trebuie sa inchizi ochii pentru a evita ca acesta sa se depuna pe lentile. In cazul in care ai probleme legate de folosirea machiajului si a lentilelor de contact, te asteptam in optica sa te sfatuim.

Nu este posibil ca lentile de contact sa se piarda sau sa se lipeasca in spatele cohiului. Lentile de contact poate ramane doar pe suprafata anterioara a ochiului sau sub pleoapa, in cazul in care se descentreaza. Ochiul are o bariera de protectie care acopera suprafata sa anterioara si este arcuita sub pleoapa superioara si cea inferioara impiedicand lentila de contact sa alunece in spatele ochiului.

De fapt, lucrurile stau adesea invers. Lentilele de contact sunt pozitionate direct pe cornee si, de aceea, corectarea vizuala se produce direct pe suprafata oculara si nu la 1-2 cm distanta, ca in cazul ochelarilor. Lentilele nu vor aluneca de pe nas, asemenea ochelarilor, ci raman plasate stabil pe suprafata corneei. Acesta este motivul pentru care in numeroase cazuri lentilele de contact pot asigura acuitate vizuala mai buna. Iti ofera camp vizual si vedere periferica mai largi decat ochelarii. In plus, lentilele de contact nu se aburesc, nu cad sau nu se deterioreaza in timpul activitatilor fizice si nu au de suferit cand ploua. Pentru orice tip de sport, lentilele de contact pot asigura vedere mai buna decat ochelarii.

Cea mai convenabila metoda de purtare a lentilelor de contact este reprezentata de lentilele zilnice de unica folosinta. Prin intermediul lor te poti bucura de o pereche noua de lentile in fiecare zi si pur si simplu le vei arunca in fiecare seara. Astfel, poti uita cu totul de curatarea lor.

La exact o saptamana, am fost la control si la scosul lentilelor. Ma asteptam sa vad perfect dupa, dar vederea optima se atinge doar la 4-6 saptamani. Sunt momente cand trebuie sa imi mai pun picaturi dar nu ma doare absolut nimic si, cel putin pana seara, cand ochii sunt mai obositi, vad mult mai bine decat vedeam cu ochelari. Pe intuneric nici nu se compara, e ca ziua.

Buna ziua! Nu sunt studii relevante care sa arate ca lumina albastra ne dauneaza ochii, chiar in UK au fost amendate firme pentru misleading advertising (in legatura cu acest subiect). Pana acum, nu au fost prezentate dovezi clinice care sa sustina efectul benefic al ochelarilor cu filtru pentru lumina albastra. Pentru moment, nu este decat o pseudostiinta care profita de pe urma oamenilor care petrec mult timp in fața unui computer. Academia Americana de Oftalmologie spune ca nu ai nevoie de aceasta protectie si nici nu recomanda. Ceea ce face rau ochilor este faptul ca stam foarte mult timp in fata monitoarelor, fara pauza ceea ce ne face sa clipim mai putin si corneea sa se usuce si sa se irite. Cineva care sta mult in fata unui monitor, pana la ore tarzii, nu o sa fie ajutat de aceste lentile. Ceea ce se poate face, este sa avem regula de 20-20-20. Dupa 20 de minute de stat in fata unui monitor, sa se faca o pauza de 20 de secunde, uitandu-te la un punct indepartat, pentru a relaxa ochiul.

Buna ziua,ceva ma nelinisteste si pe mine ..fetita mea are tic;asa cred la ochii;ii duce pe amandoi in partea dreapta..si mai nou cand face asta misca si din unul din degete..nu conteaza la ce mana..oare este tic care se va lasa sau ce poate fii ??multumesc ptr. Un raspuns!

Buna Irina, multumim pentru deschidere si sinceritate. Frumusetea unei consilieri psihologice este ca este confidentiala, adica nimeni nu va sti ca mergi la psiholog, daca nu le spui tu. Inteleg ca parintii tai nu au luat in serios aceste probleme, insa tu deja iti poti lua propriile decizii, daca simti ca te ajuta. Bineinteles, este important sa apelezi la un psiholog doar cand simti ca esti pregatita si chiar iti doresti o schimbare. Toate cele bune!

Buna baiatul meu are 3 ani si 4 luni are un tic cand e concentreaza undeva sau la ceva scate limba afara uita de ia. Are o energie de nedescris vorbeste greu avand invesere ca invata 2limbi pronunta stâlcită cuvintele. Cum pot sal ajut??? Mulțumesc

Buna seara am un baietel de 6 ani de la sarbatori a incepute sa clipeasca.am crezut ca poate de la vant sau praf il deranjeaza.am fost la oftalmolog si ia facut controlul complet dar nimic ia gasit un pic de tensiune oculara.dupa tratament am revenit la control si era totul ok.dar decclipt clipea in continuare si mai rau a inceput ca roteasca ochii.mai ales cand e obosit.E ai un copil emotiv nu stie sa isi stapaneasca emotiile .cand e ziua lui sau stie ca trebuie sa mergem undeva .e siper agitat.nerabdator.numara zilele pana la ziua lui sau dimineata se trezeste f devreme daca stie ca trebuie sa facem ceva.Va rog frumos poate reusiti sa ma indrumati ce sa fac.multumesc frumos

Buna ziua, am 29 de ani si acum aproximativ 5 luni am fost diagnosticat cu sindrom vertiginos la urgenta, la ORL si mi-a trecut dupa tratament. Mentionez ca nu am facut exercitii. Acum, de aproximativ 1 saptamana, cand intorc capul in stanga sau dreapta, ochii imi tremura si simt ca se misca aiurea si pur si simplu nu pot sa ma uit prea mult la vreun obiect fix. Simt o oboseala permanenta si am tulburari de mers, ma dezechilibrez. Aceste simptome nu le-am avut astfel ultima data, erau putin diferite. Ceea ce vreau eu sa intreb oricarui doctor care e disponibil sa imi raspunda, este daca se poate ca vertijul sa revina dupa un timp?! Daca da, de ce si pot opri revenirea lui? Nu am gasit acest raspuns nicaieri inca si m-am simtit nevoit sa intreb. Tulburarea asta de vedere este mai puternica la ochiul stang. Vad in ceata mai mult cu el. Daca nu e vertij ( pentru ca inca nu am ameteli grave ), atunci aceste simptome de la ce ar putea fi?! Va rog sa binevoiti sa imi raspundeti si raman recunoscator! Va multumesc!

"Asa ceva nu e de tolerat. Plus ca ar cam trebui sa-ti dai seama cand ceva nu este in regula. Devii un fel de detectiv. Iar iertarea depinde de puterea fiecareia! Problema e daca poti uita! O femeie inselata nu poate deveni amnezica", spune Daniela, in varsta de 36 de ani.

ma numesc nicolaie cornelia si in data de 13.07.2018 stand la masa si jucand remi am simtit ceva in neregula atunci am incercat sa articulez un cuvant si am simtit ca nu pot vorbi si sa uitat fiica mea la mine si a vazut reactia mea si ma luat sotul meu de pe scaun si m-au pus pe pat am simtit ca imi revin simturile.m-am pus si m-am culcat si de atunci au trecut 8 zile si ma simt bine.Va rog sa imi spuneti ce am avut si ce sa fac in continuare,ce analize si cat de repede,deoarece numai in august ma intorc din dk,in 24.astept raspunsul dumneavoastra

Buna, am 18 ani, si tin sa va spun, ca am avut pareza faciala de cand m-am nascut. Maica-mea mi-a spus ca din cauza unui doctor, care m-a prins cu forcepsul de coltul gurii, pentru ca el dormea cand mama trebuia sa nasca -_-. Pana acum mi s-a vindecat mult din ea. Clipesc cu amandoi ochii, cand dorm, amandoi sunt inchisi. Daca stau foarte relaxat, nici nu se vede ca fuge partea dreapta a gurii. Pot sa ridic sprancenele egal. Se vede doar cand ma enervez, cand rad, cand plang 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page